Det blir tungt med jobbdagarna :)

Då var det torsdag, inte alls långt kvar tills den här veckan är klart också. Från början började det med att jag skulle ha jobbat 1 dag den här veckan, det slutar med att jag kommer att jobba alla dagar förutom en, hehe. Hur som helst är det grymt bra pengar men jag vet att jag kommer att vara lagom död på måndag. Idag är det jobb mellan 10.00-19.00, imorgon jobb mellan 19.00-03.30, lördag jobbar jag 17.30-03.30 och söndag jobbar jag 10.00-16.00. Sedan kanske jag kommer att få en till tid nu imorgon på jobbet innan jag börjar på mitt andra jobb så vi får se, jag tar alla tider jag kan ta för jag behöver verkligen pengarna så jag kan betala av mina skulder till pappa som jag har från thailand och sedan betala tillbaka min ängel jag fick låna pengar av den här veckan.

Hur som helst så körde jag ett pass afro-dans igår (grymt kul faktikst även fast det var lite udda) sedan blev det ett pass core efter de, så man kan ju säga att jag känner att jag lever idag och värre lär det vara imorgon när jag kommer hem från jobbet och knappt kan stå på bena:P hehe..

Igår passade jag även på att färga håret efter gymet och här nedan ser ni resultatet och dagens outfit :P, inge speciellt idag då jag verkligen inte orkar klä upp mig eller något, men blev lite mörkt runt ögonen och sedan fokus lite mer på det ny-färgade håret :P


Kategori:

Sen uppdatering..

Jag är väldigt dålig på att uppdatera. Igår blev det två pass på gymet och ett pass i bilen, haha, med detta menar jag att jag tränade två gånger och övningskörde en gång. Hur som helst så gick första träningspasset tillsammans med Alex väldigt väldigt bra, vi slet så vi knappt kunde lyfta armarna efter. Övningskörningen gick rent åt helvete om jag får säga de på ren svenska, fyfan vad dåligt det gick, inget funkade och det var helt enkelt inte min dag för att köra bil. Hur som helst försökte jag väl komma igång igen efter nedgången i bilen och det bjöd på ett pas Zumba, GRYMT.. Jag har ju kört Zumba hemma med mina skivor jag har men det var inte alls samma sak på gymmet, det blir en helt annan grej när det är så många som går in för samma sak och gör alla rörelser och allt tillsammans, GRYMT jävla kul så nu blir det Zumba pass varje tisdagskväll.

Utöver de har det väl inte hänt så jätte mycke mer. Jag har lagat två par skor som var helt trasiga så dem kan jag använda nu (har ett par på mig idag faktikst) mina älskade kilklackar som jag inte har kunnat använda på länge för jag har trott att dem var hopplösa fall.. Morsan har krymt min älsklingströja som jag precis köpt i tvätten så jag måste försöka reklamera den eller något så jag får en ny, för de är min bästa kofta jag har haft på väldigt väldigt länge. :( Fan asså.

Sedan har jag nog inte så mycket mer att berätta. Känner att det bara blev text nu så får väl bjuda på en liten bild nu också, men det är en bild som inte alls har med inlägget att göra, men jag hoppas ni klarar er ändå. Saknar min hund Yambi lite då och då, hon var så mysig att ha vid mig jämnt. Det var alltid hon som låg i mitt rum både när jag var hemma och inte och alltid kände av när jag inte mådde bra. Saknar att kela med henne :(

Kategori:

The perfect man

Nu blir det att titta på en favoritfilm till mig som visas på tv 3 just nu som heter "the perfect man".. Den är en typiskt sånn där tonårsfilm som man kollade på jämnt när man var mindre som alla dem där andra som finns att se. Men jag älskar faktikst Hillary Duff, en bra skådis och har faktikst väldigt många filmer och roller där hon gör ett riktigt bra jobb. Dessutom tycker jag också att hon ser grymt bra ut, har ett jätte naturligt men vackert utseende.Men den riktiga frågan är faktiskt. Finns han där ute? Finns det verkligen någon människa som passar alla? Gäller det bara att hitta den? Jag vet faktiskt inte, jag har inte stött på honom eller träffat honom än verkar det som i alla fall, så frågan är verkligen finns den där "the perfect man", jag skulle gärna vilja veta svaret. Nu blir det sängliggandes och se filmen tills det är dags att skalla kudden och drömma sött.

Kategori: