Behövlig middag med Madde

Har precis varit på en dundermysig middag hemma hos Madde, blev mycket prat om Thailand och allt som hänt de senaste månaderna som vi inte har träffats på. Vi ses inte alls ofta hon och jag längre men det var verkligen behövligt att träffas nu.. Hon fick sina presenter av mig och blev hur glad som helst, tur de :) och bikinin satt som jutet på hennes kropp, bra val lizzan "klappar mig själv på axeln". Blev en jätte god middag och mys framför tv:n efter vi käkat klart.. Sedan blev de hemgång för min del då jag ska upp och jobba imorgon.


Bild från min utomlandsresa till Marmaris med Madde :)

Imorgon blir det en lugn kväll med tror jag. Känns som det kan vara bra att komma hem i tid och bara ägna mig åt sånt som jag behöver ta reda på här hemma och fixa och dona innan det är dags för en ny vecka. Jag vill dessutom hinna bli helt frisk innan det är dags för träning igen, för nästa vecka tänkte jag köra på som vanligt igen. Då blir det både spinning, core, träningspass med Lejla och Alexandra och sedan är vi igång på riktigt. Nu är det bara att sporra sig själv och fortsätta framåt. Sedan blir det förhoppningsvis intervju nästa vecka också, jag hoppas verkligen på det bästa, hoppas även på att Madde kan prata in mig någonstans snart :) detta kan bli lovande bara allt faller på plats. HOPPAS!

Imorgon ska jag dessutom försöka fixa en ny bloggadress och börja arbeta på en ny snyggare och finare blogg som kan få en nystart :) Sedan blir det mycket inlägg om träning, jobb och framgång, haha framgång? haha vi får väl se fall det blir någon framgång men vi kan ju alltid hoppas att något går framåt i livet i alla fall :) hehe..
Kategori:
Kommentera inlägget här: