Det blir tungt med jobbdagarna :)

Då var det torsdag, inte alls långt kvar tills den här veckan är klart också. Från början började det med att jag skulle ha jobbat 1 dag den här veckan, det slutar med att jag kommer att jobba alla dagar förutom en, hehe. Hur som helst är det grymt bra pengar men jag vet att jag kommer att vara lagom död på måndag. Idag är det jobb mellan 10.00-19.00, imorgon jobb mellan 19.00-03.30, lördag jobbar jag 17.30-03.30 och söndag jobbar jag 10.00-16.00. Sedan kanske jag kommer att få en till tid nu imorgon på jobbet innan jag börjar på mitt andra jobb så vi får se, jag tar alla tider jag kan ta för jag behöver verkligen pengarna så jag kan betala av mina skulder till pappa som jag har från thailand och sedan betala tillbaka min ängel jag fick låna pengar av den här veckan.

Hur som helst så körde jag ett pass afro-dans igår (grymt kul faktikst även fast det var lite udda) sedan blev det ett pass core efter de, så man kan ju säga att jag känner att jag lever idag och värre lär det vara imorgon när jag kommer hem från jobbet och knappt kan stå på bena:P hehe..

Igår passade jag även på att färga håret efter gymet och här nedan ser ni resultatet och dagens outfit :P, inge speciellt idag då jag verkligen inte orkar klä upp mig eller något, men blev lite mörkt runt ögonen och sedan fokus lite mer på det ny-färgade håret :P


Kategori:
Kommentera inlägget här: