En underbar dag!

Idag har det varit fullt upp hela dagen.. Började med en intervju på München bryggeriet, underbar människa jag träffade, blev så glad över hela grejen att jag bara vill tillbaka NU NU NU, hoppas verkligen att de jobbet kan få mig att klättra uppåt också och att jag kan få mycket möjligheter där, för när jag kom in på deras kontor kändes de så jäkla rätt, det är där jag vill vara, de är där jag vill växa och de är där jag vill kunna visa mina framfötter. Jag hoppas verkligen innterligt att det blir som jag tänkt mig och att de här är min chans.. Tror verkligen det här är jobbet för mig, bara jag kan ta mig uppåt till andra placeringar allt eftersom också.Snart jobbar jag även här..

Efter intervjun blev det att möta upp madde för välbehövlig lunch på fridays i kungasan, jätte mysigt dejt med min lilla sötnos och vi fick oss många roliga prat, vi hade mycket vi snackade om som vi bara skrattade och hade roligt åt nu i efterhand, ja menar en kille hon och jag var lite betuttade i som små och vi kom på att det var när hon var 13 år och jag var 14 år som vi träffade honom första gången, hur sjukt är inte de? Det är hela 8 år sen snart, sjukt.

Efter vår långa lunch blev det fortsatt mys några timmar till sedan vidare hem för att byta om till träningskläder.. Har precis varit på ett core pass och dessutom stått på crosstrainern i 30 minuter så nu känner jag mig duktig för dagen. Blev nyss en skön dusch och imorgon väntar promenad med åsa och lite solning, sedan hem till henne för att käka något nyttigt och gott och sen blir det filmmys och även planering med bokning för londonresa :)

Nu väntar jag bara på mail från München bryggeriet och hoppas på ett svar som jag vill ha, sedan blir allt helt perfekt, tror på det här.. Snälla låt detta vara min chans att finna en ny och bra väg genom livet för nu känns de som jag börjar komma på rätt väg igen, hoppas innerligt på det här.
Kategori:
Kommentera inlägget här: