Loppis 14/3

Jag satt och funderade på en sak nä jag var i Thailand för några veckor sedan och prata med Sophie som jag var på själva resan på om min idé och hon tyckte det lär hur bra som helst så på Måndag den 14 ska det bli offisielt :D Jag ska ha en liten loppis hemma hos mig.. Jag har så sjukt mycket kläder som bara ligger som jag inte använder och likaså skor och accesoarer och allting och istället för att låta det ligga och inte bli avänt så ska jag sälja bort allt för en billig slant. Jag tänkte mig att det mesta ska gå för 50 kronor styck om det inte är något mycket finare plagg som är lite dyrare och så då kanske jag säljer det för 100-150 kronor styck. Skorna kommer jag också att ta mellan 100-200 kronor för och jag vill verkligen bli av med allt så mängdrabatt kan vi nog också ordna.

Så imorgon (fredag) när jag är ledig blir det först och främst att träna och sedan fixa inför min lilla loppis, tömma garderoben igen, rensa ut allt som jag verkligen inte använder, hämta upp alla kartonger med saker från källaren och sen sortera upp allt i olika högar så alla kan se klart och tydligt vad jag har :P hehe.. Sedan blir det att bjuda in i alla fall Åsa, Sophie, Madde, Janna, de är dem som jag är helt hundra på är intresserade av att kolla lite, sedan får jag se vilka som blir intresserade av att hitta kläder när jag väl berättar om det :) Hehe..

Visst är jag lite töntig men fatta bra istället för att bara slänga skiten så kan ju andra få användning för det och jag tjänar en liten slant på de och folket som kommer hit tjänar på att köpa billiga kläder istället för att gå och köpa massa nytt för mycket högre summa. Det som dessutom är så bra är att alla kläder jag säljer är sånt som inte ens är använt eller som jag har använt väldigt fåtal gånger :)
Kategori:
Kommentera inlägget här: