Massa babbel

Då var den här dagen snart slut också, det är redan kväll och snart är det dags att lägga sig i sängen igen. Ush för att ens lediga dagar bara flyger iväg man kliver upp ur sängen och plötsligt ska man lägga sig igen.. Får se vad som sker i veckan mer än att jobba lite granna och kurera sig, vill inte bli sjukare än jag redan är så därav ingen träning innan halsen är bra. Är förhoppningsvis bortlovad till Åsa på onsdag efter jobbet också då det blir lite planering inför London och kanske ett film-maraton. På fredag blir det att träffa Madde som jag inte har träffat sen jag kom hem från Thailand :) ska bli jätte kul att se henne, så länge sen nu. Hon har för övrigt varit inlaggd på sjukhus också och ligger där fortfarande så får hoppas på att hon mår bättre till fredag så vi kan ta en mysig middag tillsammans, annars blir det att besöka henne på sjukhuset med lite picknick :P hehe.

Lördag har jag även tackat ja till att jobba extra då dem behöver mig, känns bra att jobba lördagen då det ändå är så pass kort tid. 13-17 jobbar jag och då kan jag fortfarande lyckas hitta på saker efter jobbet också, skönt. Hur som helst så känns det jätte jobbigt att inte kunna träna då jag verkligen hade planerat att träna as mycket den här veckan då jag har väldigt mycket lediga dagar.

Idag övningskörde jag med pappa, haha vi säger väl inte så mycket mer än så. HAHA. Det var rätt kul att inse att man faktiskt tappar väldigt mycket när man inte har övningskört på 3 månader, så imorgon blir det att testa på nytt och övningsköra med honom igen efter jobbet, nu jävlar måste jag komma igång så jag får det där jävla körkortet någon gång, kan inte vara utan mycket längre till, har ju lite planering om roadtripp till sommaren ju och då måste ju jag hjälpa till att sitta bakom ratten annars kommer vi ju ingenstans ;)
Kategori:
Kommentera inlägget här: