Sen uppdatering..

Jag är väldigt dålig på att uppdatera. Igår blev det två pass på gymet och ett pass i bilen, haha, med detta menar jag att jag tränade två gånger och övningskörde en gång. Hur som helst så gick första träningspasset tillsammans med Alex väldigt väldigt bra, vi slet så vi knappt kunde lyfta armarna efter. Övningskörningen gick rent åt helvete om jag får säga de på ren svenska, fyfan vad dåligt det gick, inget funkade och det var helt enkelt inte min dag för att köra bil. Hur som helst försökte jag väl komma igång igen efter nedgången i bilen och det bjöd på ett pas Zumba, GRYMT.. Jag har ju kört Zumba hemma med mina skivor jag har men det var inte alls samma sak på gymmet, det blir en helt annan grej när det är så många som går in för samma sak och gör alla rörelser och allt tillsammans, GRYMT jävla kul så nu blir det Zumba pass varje tisdagskväll.

Utöver de har det väl inte hänt så jätte mycke mer. Jag har lagat två par skor som var helt trasiga så dem kan jag använda nu (har ett par på mig idag faktikst) mina älskade kilklackar som jag inte har kunnat använda på länge för jag har trott att dem var hopplösa fall.. Morsan har krymt min älsklingströja som jag precis köpt i tvätten så jag måste försöka reklamera den eller något så jag får en ny, för de är min bästa kofta jag har haft på väldigt väldigt länge. :( Fan asså.

Sedan har jag nog inte så mycket mer att berätta. Känner att det bara blev text nu så får väl bjuda på en liten bild nu också, men det är en bild som inte alls har med inlägget att göra, men jag hoppas ni klarar er ändå. Saknar min hund Yambi lite då och då, hon var så mysig att ha vid mig jämnt. Det var alltid hon som låg i mitt rum både när jag var hemma och inte och alltid kände av när jag inte mådde bra. Saknar att kela med henne :(

Kategori:
Kommentera inlägget här: