Solen är här :)

Jag har varit vaken sen 07.30, sjukt faktiskt då jag la mig runt 01.00 tiden.. Så jag känner att huvudet inte riktigt är med och jag tänkte faktiskt försöka somna in någon timme till, men vet att det kommer bli grymt svårt när jag väl har vaknat till och så. Har i alla fall skickat iväg mitt cv till pappa så han kan skriva ut de tills idag när han kommer hem från jobbet så jag vet att jag har de till imorgon då jag för övrigt ska på intervju (kan inte säga så mycket mer här förän jag vet mer).. Dem som känner mig vet vad jag menar.

Hur som helst så har SMHI lovat 11 grader varmt här i Stockholm idag, vilket betyder att det kommer vara betydligt varmare i solen, vilket dessutom som de flesta förstår menas med att mitt solläge på balkongen kommer att bli användbart. Så när Lejla har vaknat till liv kommer hon över på lite balkong-häng med mig i värmen (för jag hoppas verkligen att solen är stark idag, man vill ju ha lite färg i ansiktet)..

Nu måste jag försöka lägga mig i sängen och somna om någon timme så man orkar vara uppe i huvudtaget idag. Sedan blir det en tidig kväll inatt då jag ska upp på intervju tidigt imorgonbitti ;D

Kanske blir det en liten god twister i solen idag :D

Kategori:
Kommentera inlägget här: