The perfect man

Nu blir det att titta på en favoritfilm till mig som visas på tv 3 just nu som heter "the perfect man".. Den är en typiskt sånn där tonårsfilm som man kollade på jämnt när man var mindre som alla dem där andra som finns att se. Men jag älskar faktikst Hillary Duff, en bra skådis och har faktikst väldigt många filmer och roller där hon gör ett riktigt bra jobb. Dessutom tycker jag också att hon ser grymt bra ut, har ett jätte naturligt men vackert utseende.Men den riktiga frågan är faktiskt. Finns han där ute? Finns det verkligen någon människa som passar alla? Gäller det bara att hitta den? Jag vet faktiskt inte, jag har inte stött på honom eller träffat honom än verkar det som i alla fall, så frågan är verkligen finns den där "the perfect man", jag skulle gärna vilja veta svaret. Nu blir det sängliggandes och se filmen tills det är dags att skalla kudden och drömma sött.

Kategori:
Emelie, mamma till Lukas:

Klart det finns! =) Jag hittade ju t =) och han mig också för den delen ;) hihi honom tog det ju nästan 28 år så man får väl hålla humöret uppe jag hade nog bara tur! =)

Micke (Riddaren som ej kan rida):

Jepp han finns. Men det är inte lät att få tag på damen... Jag försöker med detta. Nu har du min mailadress sånu kvarstår det bara att jag önskar dig en god natt. Samtidigt som jag metaforiskt rider in i solnedgången.

/Micke

Kommentera inlägget här: